no
en

Interkolonial SA

Interkolonial er et samvirkeforetak som drives etter samme prinsipp som Interfrukt, ved å samordne vareutvalg, innkjøp, salg og transport.

Firmaet er eid av 11 grossister, alle startet som frukt-og grønnsaksgrossister, men med ønske om å utvide sine sortimentet for å kunne tilby et større varesortiment til sine kunder.

Interkolonial velger varer fra land som har lange tradisjoner med å produsere god kvalitet, og blant våre produkter finner du nydelig ekstra virgin olivenolje fra Spania og Italia, kvalitetspasta fra Italia, herlig tyrkisk og gresk yoghurt og en av verdens beste fetaoster produsert i Danmark. 

Vi tilbyr også frosne bær, frukt og grønnsaker, tørket frukt og sopp, og har et stort utvalg av nøtter, blant annet fra Tovano. I tillegg importerer Interkolonial soltørka tomater fra Tyrkia, vakuumpakkede kokte maiskolber fra Thailand, og solsikke- og rapsoljer fra Argentina i ulike forpakninger. 


Hos Interkolonial jobber vi tett med eierene/kundene våre for å etterkomme deres ønsker om produktutvalg, og vi tilpasser oss for å kunne tilby de varene kundene ønsker å selge. Besøk Interkolonials nettsider for produktbilder av et utvalg av dagens sortiment, og ta kontakt for mer informasjon. 

 

Interkolonials eiere:

A. Nilsson & Co AS - Eugen AS - Ferske Fristelser AS - Finstad Engros AS - Mjøsfrukt - O. Langdalen Fr.&Gr. Engros AS - Rolf Olsen Engros AS - T.L. Måkestad AS - Økern Engros AS - Lunde Gård Engros AS