no
en

Interfrukt SA - en ledende frukt- og grøntimportør

Alt du kan tenke deg av friske frukter og grønnsaker fra alle verdensdeler kjøpes inn til vår terminal på Berghagan Nord på Langhus utenfor Oslo, og distribueres raskt ut til våre kunder.

Interfrukt SA er et samvirkeforetak, og eies av sine kunder. Vi har hovedfokus på fremskaffelse av kvalitetsprodukter til de gunstigste prisene. Interfrukts historie går langt tilbake i tid, men det "moderne" Interfrukt slik vi er organisert i dag ble etablert i 1986. Bakgrunnen for etableringen var at de små og mellomstore frukt- og grønnsaksgrossistene ikke kunne drive effektiv import hver for seg, og valgte derfor å samle denne oppgaven i et nytt, felles selskap. Den opprinnelige eierskapsmodellen er fortsatt gjeldende, og gjør at Interfrukt er frittstående og helt uavhengig av kjedesammenslutninger. Interfrukt er medeier i transportfirmaet Intertermo, et eierskap som gir oss gode logistikkløsninger. Vi har to søsterselskap, Interkolonial SA og Panbanan SA. Du kan lese mer om disse her.

Interfrukt har i alle år vokst seg større, og i 2019 omsatte Interfrukt for nesten 800 millioner kroner. Med 25 faste ansatte med mye bransjeerfaring kan vi gi personlig oppfølging av hver kunde, og samarbeider dermed tett med våre eiere. Sommeren 2014 flyttet Interfrukt ut av hovedstaden til nye lokaler på Langhus i Ski, like sørøst for Oslo. Da stod et flunkende nytt kontor- og lagerbygg ferdig. 

Interfrukt er eid av 32 grossister, der de fleste er etablert rundt Oslofjorden, men vi finner også medlemmer helt fra Harstad i nord til Bergen og Stavanger i vest og til Arendal i sør. I samme lokaler som Interfrukt holder også Eugen AS, A. Nilsson & Co, Ferske Fristelser, Finn Gustavsen, Finstad Engros, Økern Engros, Bama og Engrosfrukt til. I tillegg har også Opplysningskontoret for frukt og grønt og Norges Frukt og Grønnsaksgrossisters Forbund sine kontorlokaler på Berghagan Nord.