no
en

Interkolonial SA

Interkolonial er et samvirkeforetak som drives etter samme prinsipp som Interfrukt, ved å samordne vareutvalg, innkjøp, salg og transport.

Firmaet er eid av 15 grossister, alle startet som frukt-og grønnsaksgrossister, men med ønske om å utvide sine sortimentet for å kunne tilby et større varesortiment til sine kunder.

Interkolonial velger varer fra land som har lange tradisjoner med å produsere god kvalitet, og blant våre produkter finner du nydelig ekstra virgin olivenolje fra Spania og Italia, gode hermetisk tomater fra Italia, herlig tyrkisk og gresk yoghurt og en av verdens beste fetaoster produsert i Danmark. 

Vi tilbyr også frosne bær, frukt og grønnsaker, tørket frukt og sopp, og har et stort utvalg av nøtter og tørket frukt fra Tovano. I tillegg importerer Interkolonial vakuumpakkede kokte maiskolber fra Thailand, og solsikke- og soyaoljer fra Argentina i ulike forpakninger. 


Hos Interkolonial jobber vi tett med eierene/kundene våre for å etterkomme deres ønsker om produktutvalg, og vi tilpasser oss for å kunne tilby de varene kundene ønsker å selge. Besøk Interkolonials nettsider for produktbilder av et utvalg av dagens sortiment, og ta kontakt for mer informasjon. 

 

Interkolonials eiere:

A. Nilsson & Co AS - Eugen AS - Ferske Fristelser AS - Finstad Engros AS - Mjøsfrukt - O. Langdalen Fr.&Gr. Engros AS - Rolf Olsen Engros AS - T.L. Måkestad AS - Økern Engros AS - Lunde Gård Engros AS- Engrosfrukt Vest AS- Netfresh AS- Huseby Gård AS- Fjærestrand Frukt og Embalasje AS - Egil Jensen AS